- Stichting AED Nederland / Deventer

  
 

                                                                                                        Cardio First Angel.

De "eerste engel" en levensredder bij een hartstilstand, zorgt voor een correcte en effectieve hartmassage.

Bij een hartstilstand telt elke seconde wereldwijd worden jaarlijks 17 miljoen mensen getroffen door een hartstilstand ,in Europa zijn dit er 700.000. Nederland telt wekelijks ongeveer 300 slachtoffers. slechts 10% overleeft dit wanneer er niet snel genoeg hulp wordt geboden. Wanneer direct wordt begonnen met reanimatie stijgen de overlevingskansen van het slachtoffer naar 70%.

Snel en effectief uitgevoerde borstcompressie zijn essentieel bij een hartstilstand krijgen ook de hersenen geen zuurstof meer met vaak onherstelbare schade als gevolg. Totdat medische personeel ter plaatse is of een AED aangesloten is, verstrijken vaak kostbare minuten en kunnen alleen snel en effectief uitgevoerde borstcompressie het slachtoffer nog redden.                            

Borstcompressie blijken moeilijk te zijn in de praktijk stelt juist deze levensbepaalde borstcompressie onervaren en vaak zelfs ervaren hulpverleners voor een grote uitdaging. De hulpverlener is vaak bang om fouten te maken. Waar zet je precies de handen? Met hoeveel kracht en met welke frequentie dient het borstbeen ingeduwd te worden? effectieve borstcompressie met de juiste tool. De Cardio First Angel neemt juist al deze onzekerheden weg en daarmee ook de angst om fouten te maken. Hij garandeert de juiste positie, de juiste druk en het juiste ritme bij een hartmassage. Door gebruik te maken van de Cardio First Angel is een reanimatie tot wel 5x effectiever dan wanneer op de traditionele wijze borstcompressie wordt uitgevoerd. Iedereen kan helpen met een Cardio First Angel kan iedereen, ook de onervaren hulpverlener, in geval van nood, snel hulp bieden en effectieve borstcompressie uitvoeren en zo mensenlevens redden. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat met een Cardio Frirst Angel aanwezig op elke werkvloer, in elke transportmiddel, bij alle medewerkers van een thuiszorg organisatie en in elke huishouden, er veel meer slachtoffers van een hartstilstand gered zou kunnen worden.

Zekerheid zonder grote investering                                                                                                De Cardio First Angel betaalbaar voor iedereen. Dus zorg dat je in geval van nood op zijn minst van een Cardio First Angel voorzien bent. Overal mee naartoe te nemen De Cardio First Angel is klein van formaat, weegt maar 

130 gram en past zodoende in bijna elke handtas. rugzak of dashboard. Je kunt hem dus makkelijk overal mee naar toe nemen, zodat je altijd snel en effectief kunt reanimeren in geval van nood altijd klaar voor gebruik. De Cardio First Angel gebruikt geen stroom of batterijen en is dus altijd inzetbaar en klaar voor gebruik. Makkelijk te bedienen door iedereen de Cardio First Angel is uiterst eenvoudig te bedienen, uitgelegd in 3 eenvoudige, internationale pictogrammen, zowel de ervaren als de onervaren hulpverlener reanimeert beduidend beter als de Cardio First Angel gebruikt wordt. Wij zijn ervan overtuigd dat met een Cardio First Angel op elke werkvloer, huishouden, transportmiddel er veel meer mensenlevens gered zouden kunnen worden.

 BESTEL NU DIRECT DE CARDIO FIRST ANGEL                       

                 voor maar

              78,65 Incl: BTW

 

 


 
E-mailen
Bellen
Map
Info