- Stichting AED Nederland / Deventer

  
 

Volwassen Reanimatie.


Stichting AED Deventer/ Nederland verzorgt reanimatie cursussen ( BLS - AED ) op maat. BLS staat voor Basic Live Support wat in volksmond ook wel reanimatie genoemd wordt. Tijdens deze cursus leert u binnen 4 uur hoe u iemand moet helpen met een hartstilstand. Direct starten met reanimeren en het aansluiten van een AED zorgt ervoor dat u levens redt. Wanneer u graag wilt weten hoe u moet handelen in een nootsituatie is het volgen van een professionele reanimatiecursus een echte must. Na onze cursus weten de cursisten precies hoe ze de tijd moeten overbruggen voordat de ambulance er is.                  

 

Met de vaardigheden die één van onze instructeurs u aanleert, kunt u iemand weer een toekomst geven.                                          Bij Stichting AED Deventer / Nederland krijgt u kwalitatieve hoogwaardige reanimatiecursus die u goed voorbereid op een daadwerkelijke situatie.                                                       

NIEUWSTE TECHNIEKEN TIJDENS DE REANIMATIECURSUS.

Door toepassing van de nieuwste technieken kunnen wij uw prestaties meetbaar maken en zo de uiteindelijke kwaliteit van uw reanimatie verhogen. U leert tijdens deze reanimatiecursus hoe u een slachtoffer borstcompressen moet geven en beademing moet toepassen. Ook het gebruik van een AED ( automatische externe defibrillator ) komt volledig aanbod tijdens de reanimatiecursus ( De cursus reanimatie is inclusief het oefenen met een AED ). Schrijf u nu in voor een reanimatiecursus .        Wij verzorgen ook reanimatiecursussen aan huis. Wanner u niet in de gelegenheid bent om een reanimatiecursus    te volgen op één van onze locatie's.

                                            

 
E-mailen
Bellen
Map
Info